• Použitie: Citrodeko sa používa na dochutenie rôznych osviežujúcich nápojov a na prípravu sirupov. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Použitie: Citrodeko sa používa na dochutenie rôznych osviežujúcich nápojov a na prípravu sirupov. Skladujte v suchu.
  • Použitie: Citrodeko sa používa na dochutenie rôznych osviežujúcich nápojov a na prípravu sirupov. Skladujte v suchu.
  • Zmes v prášku na prípravu nálevu na sterilizované uhorky a zeleninu. Použitie: Nálev pripravíme z 1,75 l vody, 0,5 l octu (8 %) a 100 g Delka. Ak chceme mať sladko-kyslý nálev, pridáme 100 - 120 g cukru, pre diabetikov je cukor možné nahradiť umelým sladidlom. Pripravenú zmes privedieme do varu, povaríme 3 - 5 minút a necháme vychladnúť. Pripravené poháre s uhorkami zalejeme nálevom, uzavrieme viečkom a sterilizujeme (sterilizácia nie je nutná). Tento nálev je možné použiť aj pre ostatné druhy zeleniny a huby, ktoré je vhodné povariť v slanej vode, nechať vychladnúť a potom ukladať do sklenených pohárov ako uhorky. Dávkovanie: Obsah balenia postačí na prípravu 2,35 l nálevu (8 pohárov s objemom 0,7 l). Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Prípravok je určený na konzervovanie, zaváranie a nakladanie ovocia a zeleniny. Chráni pred plesňou a kvasením. Použitie: Obsah balíčka pridáme do horúceho nálevu pripraveného obvyklým spôsobom a dôkladne premiešame. Nálevom zalejeme ovocie alebo zeleninu uloženú v pohároch a uzatvoríme. Dávkovanie: 1,5 l sladkokyslého nálevu a 3,5 kg zeleniny, 5 kg zaváraného ovocia vrátane nálevu, alebo 5 l ovocného sirupu, ovocnej šťavy. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Použitie: Prípravok je určený na dochutenie rôznych osviežujúcich nápojov, na prípravu kompótov, šalátov, lekvárov, sirupov a na odstránenie vodného kameňa. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Potravinárska. Použitie: Prípravok je určený na dochutenie rôznych osviežujúcich nápojov, na prípravu kompótov, šalátov, lekvárov, sirupov a na odstránenie vodného kameňa. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Použitie: Prípravok je určený na dochutenie rôznych osviežujúcich nápojov, na prípravu kompótov, šalátov, lekvárov, sirupov a na odstránenie vodného kameňa. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Zmes v prášku na prípravu nálevu na sterilizované uhorky a zeleninu. Použitie: Nálev pripravíme z 1,75 l vody, 0,5 l octu (8 %) a 100 g nakladača. Ak chceme mať sladko-kyslý nálev, pridáme 100-120 g cukru, pre diabetikov je cukor možné nahradiť umelým sladidlom. Pripravenú zmes privedieme do varu, povaríme 3-5 minút a necháme vychladnúť. Pripravené poháre s uhorkami zalejeme nálevom, uzavrieme viečkom a sterilizujeme. Tento nálev je možné použiť aj pre ostatné druhy zeleniny a huby, ktoré je vhodné povariť v slanej vode, nechať vychladnúť a potom ukladať do sklenených pohárov ako uhorky. Dávkovanie: Obsah balenia postačí na prípravu 2,35 l nálevu (8 pohárov s obsahom 0,7 l). Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Dusitanová nakladacia zmes. Použitie: Rýchlosoľ sa používa na potravinárske účely k soleniu, nakladaniu a predúprave mäsa určeného na tepelné opracovanie, do mäsových výrobkov tepelne opracovaných, do konzerv a polokonzerv. Pri príprave dusenej šunky rozpustíme dusitanovú zmes v 200 ml vody v množstve 20 g na 1 kg čistého mäsa a vmasírujeme do pokrájaného (na kocky) mäsa. Po preležaní mäsa 24 až 48 hodín pri teplote 4 °C až 5 °C mäso vložíme do formy a varíme pri teplote 70 °C až 80 °C po dobu 1 - 1,5 hodiny. Po otvorení nespotrebovaný obsah vrecka uložte do vzduchotesnej nádoby. Obmedzené použitie v potravinách. Zákaz solenia mäsa a iných požívatín určených na priamu konzumáciu. Pri priamom použití zdraviu škodlivé!
  • Použitie: Rýchlosoľ sa používa na potravinárske účely k soleniu, nakladaniu a predúprave mäsa určeného na tepelné opracovanie, do mäsových výrobkov tepelne opracovaných, do konzerv a polokonzerv. Pri príprave dusenej šunky rozpustíme dusitanovú zmes v 200 ml vody v množstve 20 g na 1 kg čistého mäsa a vmasírujeme do pokrájaného (na kocky) mäsa. Po preležaní mäsa 24 až 48 hodín pri teplote 4 °C až 5 °C mäso vložíme do formy a varíme pri teplote 70 °C až 80 °C po dobu 1 - 1,5 hodiny. Po otvorení nespotrebovaný obsah vrecka uložte do vzduchotesnej nádoby.
  • Sóda bikarbóna jedlá. Použitie: Sóda sa používa na prípravu šumivých nápojov, na prípravu pečiva, na čistenie škvŕn a kovových predmetov a do kúpeľa. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Go to Top