-
Použitie: Zázvor má sladkú, korenistú arómu, jeho chuť je pálčivá a mierne štipľavá. Používame ho do sladkých aj slaných pokrmov. Pridávame do perníkov, sušienok, sladkého pečiva a do rôznych jedál z hydiny a zeleniny. Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezamové semeno, obilniny obsahujúce glutén, sóju, vajcia a mlieko, ktoré sa používajú v prevádzke.
-
Prípravok s koreninami na zabíjačkové špeciality. Použitie: Recept na jaternice 1 ks bravčového kolena zadného, 0,85 kg bravčového bôčika, 0,85 kg bravčovej pečene, 0,85 kg bravčového pliecka, 0,85 kg bravčových pľúc, 0,85 kg bravčovej masti, 2,5 kg ryže, 1 balenie zabíjačkovej zmesi, cesnak a soľ podľa chuti, cca 15 metrov bravčových čriev Ryžu uvaríme podľa návodu. Koleno, pliecko, pečeň, pľúca a bôčik uvaríme a necháme vychladnúť. Koleno vykostíme. Bravčovú masť roztopíme. Všetko vychladnuté mäso a cesnak pomelieme najemno, pridáme bravčovú masť a zmiešame s vychladnutou ryžou. Okoreníme zabíjačkovou zmesou a podľa chuti osolíme. Plníme do bravčových čriev. Hotové jaternice dáme do vriacej vody na 10 - 15 minút a po vybratí ich na krátku chvíľu schladíme v studenej vode.
-
Použitie: Tymian má príjemnú aromatickú vôňu, chutí ostro, korenisto a horkasto. Zvýrazňuje chuť polievok zo strukovín a zemiakových šalátov. Pridáva sa do mäsitých jedál, praženice, do mäsových plniek, k teľacine, baranine, bravčovine a zverine. Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezamové semeno, obilniny obsahujúce glutén, sóju, vajcia
-
Koreniaci prípravok. Použitie: Zmes korenia je vhodná k úprave všetkých druhov mäsových špecialít pripravovaných grilovaním, smažením a pečením. Pred grilovaním je vhodné zmiešať prípravok s olejom a vo vzniknutej marináde nechať mäso niekoľko hodín odležať. Výrobok môže obsahovať zeler, sezamové semeno, obilniny obsahujúce glutén, sóju, vajcia a mlieko, ktoré sa používajú v prevádzke.