• Vyvážená zmes korenín na prípravu paradajkovej omáčky Použitie: 1 vrecko stačí na prípravu cca 1,5 l omáčky. Po uvarení vrecko jednoducho vyberiete.
  • Použitie: Muškátový kvet používame pri príprave klobás, jedál zo syra, vajíčok a mlieka, mäsových paštét a tekvicového koláča, pri príprave rýb a iných plodov mora, hydine, teľacine a jahňacine.
  • Použitie: Vanilka mletá je vyrobená pomletím vanilkových strukov. Má príjemnú intenzívnu vôňu. Vanilku používame na prípravu múčnikov, poliev, krémov, pudingov, zmrzlín, likérov a sušienok.  Po zmiešaní s cukrom je vhodná na obaľovanie vanilkových rožkov.
  • Použitie: Prípravok s koreninami na prípravu bylinkového masla.
  • Použitie: Zmes korenín na prípravu nápoja.
  • Použitie: Prípravok s koreninami na mäso.
  • Použitie: Prípravok s koreninami na prípravu mäsa.
  • Použitie: Kurkumová zmes je vhodná na prípravu mäsa, rýb, cestovín, strukovín, ryže, zeleninových jedál a polievok.
  • Použitie: Kurkumová zmes je vhodná na prípravu mäsa, cestovín, strukovín, ryže, zeleninových jedál a polievok.
  • Použitie: Chilli údené má tmavočervenú farbu, štipľavú chuť a aromatickú dymovú arómu. Vyrába sa pomalým údením v dyme z dubového dreva. Používa sa v menších dávkach. Je vhodné na ochutenie gulášov, syrov, nátierok a na prípravu marinád a grilovanie rôznych druhov mäsa.
  • Použitie: Zelené korenie sú plody rovnakej rastliny ako čierne a biele korenie. Je však aromatickejšie a jemnejšie. Je vhodné na prípravu steakov, mäsa, paštét, marinád, zeleninových šalátov, omáčok, cestovinových a ryžových jedál.
  • Použitie: Borievky sú známe svojou charakteristickou príchuťou, ktorú dodávajú ginu a iným likérom. Majú príjemnú horko sladkú arómu a chuť. Borievky používame na nakladanie diviny, do marinád, mäsových jedál, prívarkov, šalátov, omáčok a slaných nálevov.
Go to Top