Použitie:
Koreninový prípravok na Stehná & krídelká je vhodný na prípravu grilovaného alebo pečeného kuracieho mäsa. Pre grilovanie odporúčame zmiešať s trochou oleja a počas grilovania mäso touto zmesou natierať.
Použitie:
Badián pridávame do jedál z hydinového, bravčového, hovädzieho a jahňacieho mäsa a pri príprave dusených rýb. Používa sa tiež pri pečení perníkov, sušienok, pri príprave hruškového kompótu, džemov a likérov.
Použitie:
Bazalka má príjemnú, trošku ostrejšiu vôňu ako majorán. Používa sa do šalátov a polievok, ale aj do jedál z mäsa, rýb, rôznych nátierok, majonéz, na pizzu, k syrom a cestovinám.
Použitie:
Granulovaný cesnak používame všade tam, kde patrí cesnak čerstvý. Používa sa pri príprave polievok, baraniny, hydiny, údenín, mletého mäsa, ale i do nátierok, omáčok, šalátov, zemiakových a zeleninových pokrmov.