Koreninová soľ na zemiaky.
Použitie:
Prípravok s koreninami na Americké zemiaky je vhodný hlavne na dochutenie zemiakových jedál, ktoré sú buď ako príloha k hlavnému jedlu alebo ako samostatné jedlo.
Koreninová soľ na zemiaky.
Použitie:
Prípravok s koreninami na Americké zemiaky je vhodný hlavne na dochutenie zemiakových jedál, ktoré sú buď ako príloha k hlavnému jedlu alebo ako samostatné jedlo.
Koreninová soľ na zemiaky
Použitie:
Prípravok s koreninami na Americké zemiaky je vhodný hlavne na dochutenie zemiakových jedál, ktoré sú buď ako príloha k hlavnému jedlu alebo ako samostatné jedlo.
Koreninová soľ na zemiaky.
Použitie:
Prípravok s koreninami na Americké zemiaky je vhodný hlavne na dochutenie zemiakových jedál, ktoré sú buď ako príloha k hlavnému jedlu alebo ako samostatné jedlo.
Použitie:
Prípravok s koreninami na Americké zemiaky je vhodný hlavne na dochutenie zemiakových jedál, ktoré sú buď ako príloha k hlavnému jedlu alebo ako samostatné jedlo.
Použitie:
Prípravok s koreninami na Americké zemiaky je vhodný hlavne na dochutenie zemiakových jedál, ktoré sú buď ako príloha k hlavnému jedlu alebo ako samostatné jedlo.
Použitie:
Badián pridávame do jedál z hydinového, bravčového, hovädzieho a jahňacieho mäsa a pri príprave dusených rýb. Používa sa tiež pri pečení perníkov, sušienok, pri príprave hruškového kompótu, džemov a likérov.
Použitie:
Pre svoje aromatické vlastnosti a príjemnú vôňu sa výborne hodí do šalátov, polievok, paradajkovej šťavy a omáčok. Bazalku používame na korenenie mäsitých jedál, na dochucovanie majonézy a na prípravu bylinkového masla. Skvele dopĺňa jedlá z tekvice, fazule a húb.
Použitie:
Bazalka má príjemnú, trošku ostrejšiu vôňu ako majorán. Používa sa do šalátov a polievok, ale aj do jedál z mäsa, rýb, rôznych nátierok, majonéz, na pizzu, k syrom a cestovinám.
Použitie:
Bazalka má príjemnú, trošku ostrejšiu vôňu ako majorán. Používa sa do šalátov a polievok, ale aj do jedál z mäsa, rýb, rôznych nátierok, majonéz, na pizzu, k syrom a cestovinám.
Použitie:
Bazalka má príjemnú, trošku ostrejšiu vôňu ako majorán. Používa sa do šalátov a polievok, ale aj do jedál z mäsa, rýb, rôznych nátierok, majonéz, na pizzu, k syrom a cestovinám.