• Použitie: Korenie s ostrou chuťou a jemnejšou vôňou. Je vhodné do pokrmov z bieleho mäsa, rýb a zeleniny, do polievok, omáčok a šalátov.
  • Použitie: Biele korenie má ostrú, výraznú chuť a jemnú vôňu. Pre svoju farbu a chuť sa používa na ochutenie bieleho mäsa, do šalátov, omáčok, majonéz a rýb.
  • Použitie: Bobkový list má slabú aromatickú až horkastú chuť. Používa sa do omáčok, polievok, do jedál zo zveriny, mäsa, húb a rýb.
  • Použitie: Bobkový list má slabú aromatickú až horkastú chuť. Používa sa do omáčok, polievok, do jedál zo zveriny, mäsa, húb a rýb.
  • Použitie: Bobkový list rastie vo všetkých krajinách Stredomoria. Má slabú aromatickú až korenistú vôňu a horkastú chuť. Používa sa pri príprave polievok, omáčok, do jedál zo zveriny, mäsa, húb a rýb, pri nakladaní zeleniny a uhoriek. Je vhodné ho kombinovať s rascou, čiernym korením, novým korením a muškátovým orechom.
  • Použitie: Bobkový list má slabú aromatickú až horkastú chuť. Používa sa do omáčok, polievok, do jedál zo zveriny, mäsa, húb a rýb.
  • Použitie: Bobkový list rastie vo všetkých krajinách Stredomoria. Má slabú aromatickú až korenistú vôňu a horkastú chuť. Používa sa pri príprave polievok, omáčok, do jedál zo zveriny, mäsa, húb a rýb, pri nakladaní zeleniny a uhoriek. Je vhodné ho kombinovať s rascou, čiernym korením, novým korením a muškátovým orechom. 1 g drveného bobkového listu zodpovedá 4-5 priemerne veľkým bobkovým listom.
  • Použitie: Borievky sú známe svojou charakteristickou príchuťou, ktorú dodávajú ginu a iným likérom. Majú príjemnú horko sladkú arómu a chuť. Borievky používame na nakladanie diviny, do marinád, mäsových jedál, prívarkov, šalátov, omáčok a slaných nálevov.
  • Použitie: Borievky sú známe svojou charakteristickou príchuťou, ktorú dodávajú ginu a iným likérom. Majú príjemnú horko sladkú arómu a chuť. Používame ich pri príprave marinád, do paštét, kyslej kapusty, pri príprave diviny a rôznych likérov.
  • Použitie: Borievky sú známe svojou charakteristickou príchuťou, ktorú dodávajú ginu a iným likérom. Majú príjemnú horko sladkú arómu a chuť. Používame ich pri príprave marinád, do paštét, kyslej kapusty, pri príprave diviny a rôznych likérov.
  • Koreninová soľ na pečené bravčové mäso. Použitie: Zmes korenia sa výborne hodí k pečeniu, duseniu alebo grilovaniu bravčového mäsa. Táto vyvážená zmes korenia a soli dodá mäsu skvelú chuť.
  • Koreninová soľ na ochutenie mäsa Použitie: Zmes korenia sa výborne hodí k pečeniu, duseniu alebo grilovaniu bravčového mäsa. Táto vyvážená zmes korenia a soli dodá mäsu skvelú chuť.
Go to Top