• Prípravok s koreninami na steak a pečené mäso. Použitie: Zmes korenia je vhodná k úprave všetkých druhov mäsových špecialít pripravovaných grilovaním, smažením a pečením. Pred grilovaním je vhodné zmiešať prípravok s olejom a vo vzniknutej marináde nechať mäso niekoľko hodín odležať.
  • Použitie: Koreninový prípravok na Stehná & krídelká je vhodný na prípravu grilovaného alebo pečeného kuracieho mäsa. Pre grilovanie odporúčame zmiešať s trochou oleja a počas grilovania mäso touto zmesou natierať.
  • Zmes sušenej zeleniny v rôznom pomere Použitie: Zmes sušenej zeleniny je vhodná do všetkých druhov vývarov, zeleninových polievok, omáčok, šalátov, ale môže sa použiť aj pod pečené alebo dusené mäso.
  • Zmes sušenej zeleniny v rôznom pomere Použitie: Zmes sušenej zeleniny je vhodná do všetkých druhov vývarov, zeleninových polievok, omáčok, šalátov, ale môže sa použiť aj pod pečené alebo dusené mäso.
  • Vyvážená zmes korenín na prípravu sviečkovej omáčky Použitie: 1 vrecko zmesi korenia stačí na prípravu približne 1 l omáčky. Po uvarení omáčky vrecko jednoducho vyberiete.
  • Prípravok s koreninami na prípravu cestovín.
  • Použitie: Tymian má príjemnú aromatickú vôňu, chutí ostro, korenisto a horkasto. Zvýrazňuje chuť polievok zo strukovín a zemiakových šalátov. Pridáva sa do mäsitých jedál, praženice, do mäsových plniek, k teľacine, baranine, bravčovine a zverine. Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezamové semeno, obilniny obsahujúce glutén, sóju, vajcia
  • Použitie: Tymian má príjemnú aromatickú vôňu, chutí ostro, korenisto a horkasto. Zvýrazňuje chuť polievok zo strukovín a zemiakových šalátov. Pridáva sa do mäsitých jedál, praženice, do mäsových plniek, k teľacine, baranine, bravčovine a zverine.
  • Použitie: Koreninový prípravok je určený hlavne na prípravu gréckeho jedla Tzatziky. Je možné ho použiť k dochuteniu čerstvej alebo grilovanej zeleniny alebo k príprave rôznych šalátových zálievok.  
  • Použitie: Vanilka mletá je vyrobená pomletím vanilkových strukov. Má príjemnú intenzívnu vôňu. Vanilku používame na prípravu múčnikov, poliev, krémov, pudingov, zmrzlín, likérov a sušienok.  Po zmiešaní s cukrom je vhodná na obaľovanie vanilkových rožkov.
  • Použitie: Zmes korenia je určená k dochuteniu vareného vína a iných teplých nápojov ako sú napr. punč, grog a čaj.
  • Vyvážená zmes korenín vo vrecku na prípravu vývaru Použitie: 1 vrecko zmesi korenia stačí na prípravu približne 1,5 l vývaru. Po uvarení vývaru vrecko jednoducho vyberiete.
Go to Top