-
Prípravok s koreninami na zabíjačkové špeciality. Použitie: Recept na jaternice 1 ks bravčového kolena zadného, 0,85 kg bravčového bôčika, 0,85 kg bravčovej pečene, 0,85 kg bravčového pliecka, 0,85 kg bravčových pľúc, 0,85 kg bravčovej masti, 2,5 kg ryže, 1 balenie zabíjačkovej zmesi, cesnak a soľ podľa chuti, cca 15 metrov bravčových čriev Ryžu uvaríme podľa návodu. Koleno, pliecko, pečeň, pľúca a bôčik uvaríme a necháme vychladnúť. Koleno vykostíme. Bravčovú masť roztopíme. Všetko vychladnuté mäso a cesnak pomelieme najemno, pridáme bravčovú masť a zmiešame s vychladnutou ryžou. Okoreníme zabíjačkovou zmesou a podľa chuti osolíme. Plníme do bravčových čriev. Hotové jaternice dáme do vriacej vody na 10 - 15 minút a po vybratí ich na krátku chvíľu schladíme v studenej vode.
-
Koreninová soľ na výrobu klobás. Použitie: Klobásová zmes je vhodná na prípravu klobás, salám a iných zabíjačkových pokrmov. Zmes používame počas nakladania mäsa. Je možné ju použiť k ochuteniu všetkých druhov mletého mäsa a pri grilovaní. Dávkovanie: 100 g zmesi postačuje na 2 kg mäsa: 1,2 kg bravčového pliecka 0,4 kg bravčového bôčika 0,4 kg hovädzieho predného
-
Koreniaci prípravok. Použitie: Zmes korenia je vhodná k úprave všetkých druhov mäsových špecialít pripravovaných grilovaním, smažením a pečením. Pred grilovaním je vhodné zmiešať prípravok s olejom a vo vzniknutej marináde nechať mäso niekoľko hodín odležať. Výrobok môže obsahovať zeler, sezamové semeno, obilniny obsahujúce glutén, sóju, vajcia a mlieko, ktoré sa používajú v prevádzke.
-
Použitie: Dodáva pokrmom sladko korenistú chuť. Má vysoký obsah vitamínov. Petržlenovú vňať používame na dochutenie polievok, smotanových omáčok, zemiakov, vaječných a zeleninových pokrmov, nátierok, šalátov, plniek a do duseného a sekaného mäsa. Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezamové semeno, obilniny obsahujúce glutén, sóju, vajcia a mlieko, ktoré sa používajú v prevádzke.