• Spracovaná zelenina sušená. Použitie: Do zlatista osmažená chrumkavá cibuľa sa používa na prípravu polievok, gulášov, omáčok, šalátov, sendvičov, hamburgerov, k párkom a ako obloha jedál. 100 g smaženej cibule môžeme použiť namiesto 240 g čerstvej cibule.
  • Spracovaná zelenina sušená. Použitie: Do zlatista osmažená chrumkavá cibuľa sa používa na prípravu polievok, gulášov, omáčok, šalátov, sendvičov, hamburgerov, k párkom a ako obloha jedál.
  • Použitie: Škorica dodáva pokrmom sladkú, mierne horkastú a výrazne aromatickú chuť. Ochucujeme ňou sladké i slané pokrmy. Používa sa do kompótov, pečiva, do vareného vína, mäsitých pokrmov, do arabských, čínskych a mexických špecialít.
  • Použitie: Škorica dodáva pokrmom sladkú, mierne horkastú a výrazne aromatickú chuť. Ochucujeme ňou sladké i slané pokrmy. Používa sa do kompótov, pečiva, do vareného vína, mäsitých pokrmov, do arabských, čínskych a mexických špecialít.
  • Škorica dodáva pokrmom sladkú, mierne horkastú a výrazne aromatickú chuť. Ochucujeme ňou sladké i slané pokrmy. Použitie: do kompótov, vareného vína, pečiva, mäsitých pokrmov, do arabských, čínskych a mexických špecialít.
  • Škorica dodáva pokrmom sladkú, mierne horkastú a výrazne aromatickú chuť. Ochucujeme ňou sladké i slané pokrmy. Použitie: do kompótov, vareného vína, pečiva, mäsitých pokrmov, do arabských, čínskych a mexických špecialít.
  • Použitie: Škorica má sladkú mierne štipľavú chuť a príjemnú sladkú vôňu. Používa sa do ovocných kompótov, vareného vína, pri príprave punčov, do pečiva, dezertov, do mäsitých pokrmov a do ryže.
  • Použitie: Škorica má sladkú mierne štipľavú chuť a príjemnú sladkú vôňu. Používa sa do ovocných kompótov, vareného vína, pri príprave punčov, do pečiva, dezertov, do mäsitých pokrmov a do ryže.
  • Použitie: Cejlónska škorica má príjemnú sladkastú, drevitú a intenzívnu arómu s jemnou citrusovou príchuťou. Ochucujeme ňou sladké i slané pokrmy. Používa sa na ochutenie kávy, kakaa, do kompótov, pečiva, múčnikov, vareného vína, do jedál zo zeleniny, ryže i mäsa.
  • Použitie: Sezamové semienka sa používajú do chleba a pečiva, jogurtov, müsli, do zemiakovej kaše, v ázijskej kuchyni, do marinád, na mäso, pri obaľovaní mäsa, do polievok, omáčok, cestovín, zeleninových šalátov a nátierok.
  • Použitie: Sezamové semienka používame do jogurtov, do zemiakovej kaše, v ázijskej kuchyni, do marinád, na mäso, pri obaľovaní mäsa, do polievok, omáčok, cestovín, zeleninových šalátov, nátierok a na zdobenie pečiva a koláčov.
  • Sezam je pestovaný pre jeho olejnaté semená. Jeho aróma vynikne po opražení nasucho, má jemnú, sladkú orechovú chuť. Použitie: Sezam pridávame do ryže a dressingov, používame ho na zdobenie pečiva a koláčov a na ochutenie zeleninových a ovocných jedál.
Go to Top