-
Použitie: Čierne korenie je najbežnejším druhom korenia s ostrou chuťou a vôňou. Hrubo mleté čierne korenie zaručuje intenzívnejšiu chuť korenia v jedle a vďaka štruktúre môže mať aj dekoratívnu funkciu. Je obľúbené do pokrmov z mäsa hlavne pri príprave steakov, marinád, omáčok a grilovaného syra. Krajina pôvodu - Vietnam
-
Použitie: Rímska rasca je silne aromatická korenina. Je podobná našej rasci, no má menšie semená a podstatne inú chuť. Je nenahraditeľnou súčasťou indickej, blízkovýchodnej a mexickej kuchyne. Používa sa do polievok, duseného mäsa, strukovín, kapusty, na bravčové a jahňacie pečené mäso, na ochutenie syrov a nakladanej zeleniny.
-
Použitie: Rímska rasca je silne aromatická korenina. Je podobná našej rasci, no má menšie semená a podstatne inú chuť. Je nenahraditeľnou súčasťou indickej, blízkovýchodnej a mexickej kuchyne. Používa sa do polievok, duseného mäsa, strukovín, kapusty, na bravčové a jahňacie pečené mäso, na ochutenie syrov a nakladanej zeleniny.