-
Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok Jemne pikantná marináda na grilovanie a pečenie všetkých druhov mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 150 g marinády na 3000 g mäsa.
-
Polotekuté ochucovadlo na korenenie a marinovanie mäsa Použitie: Plátky mäsa jemne naklepte a marinádu ľahko rozotrite na pripravené mäso. Kocky mäsa na ražniči premiešajte s marinádou, aby došlo k rovnomernému marinovaniu mäsa. Pred grilovaním alebo iným tepelným opracovaním odporúčame nechať mäso v marináde aspoň 2 hodiny uležať na chladnom mieste. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 130 g marinády na 1 kg mäsa.
-
Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Jemne pikantná marináda na grilovanie a pečenie všetkých druhov mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 90 g marinády na 1800 g mäsa.
-
Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Jemne nasladlá marináda s bylinkami na grilovanie a pečenie bravčového alebo kuracieho mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 90 g marinády na 1800 g mäsa.
-
Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Jemne korenená marináda na grilovanie a pečenie hydinového mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 150 g marinády na 3000 g mäsa.
-
Polotekuté ochucovadlo na korenenie a marinovanie mäsa. Použitie: Plátky mäsa jemne naklepte a marinádu ľahko rozotrite na pripravené mäso. Kocky mäsa na ražniči alebo kuracie stehná premiešajte s marinádou, aby došlo k rovnomernému marinovaniu mäsa. Pred grilovaním alebo iným tepelným opracovaním odporúčame nechať mäso v marináde aspoň 2 hodiny uležať na chladnom mieste. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 130 g marinády na 1 kg mäsa.