• Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Jemne pikantná medová marináda na grilovanie a pečenie všetkých druhov mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 90 g marinády na 1800 g mäsa.
  • Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Jemne pikantná medová marináda na grilovanie a pečenie všetkých druhov mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 150 g marinády na 3000 g mäsa.
  • Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Sladkasto-pikantná medová marináda na grilovanie a pečenie hydinového mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 90 g marinády na 1800 g mäsa.
  • Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Jemne korenená marináda na grilovanie a pečenie hydinového mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 150 g marinády na 3000 g mäsa.
  • Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Jemne nasladlá marináda s bylinkami na grilovanie a pečenie bravčového alebo kuracieho mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 90 g marinády na 1800 g mäsa.
  • Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok. Jemne pikantná marináda na grilovanie a pečenie všetkých druhov mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 90 g marinády na 1800 g mäsa.
  • Bez pridaného glutamanu a konzervačných látok Jemne pikantná marináda na grilovanie a pečenie všetkých druhov mäsa. Použitie: Pred použitím marinádu riadne pretrepte! Mäso dobre potrite marinádou a nechajte aspoň dve hodiny odležať v chladničke. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 150 g marinády na 3000 g mäsa.
Go to Top